Jelentkezés nyelvvizsgára

A jelentkezés módja a KITEX nyelvvizsgára

A KITEX Kereskedelmi Szaknyelvi Vizsgára illetve a KITEX Idegenforgalmi Szaknyelvi Vizsgára bárki jelentkezhet, aki a vizsgáig betölti a 14. életévét.

Angol és német nyelvből alap- (B1), közép- (B2) és felsőfokú (C1) nyelvvizsgára lehet jelentkezni a megadott határidőkön belül. A jelentkezés előtt, kérjük, olvasd el a Vizsgaszabályzatot!

A vizsgára jelentkezés online történik, amely a vizsgadíj beérkezésével válik érvényessé.
A választható vizsgahelyekről bővebb tájékoztatás a Vizsgahelyszínek menüpont alatt.
A vizsgák menetét a Vizsgák leírása oldalon találod meg.

A fogyatékkal élők a vizsgázásra vonatkozó speciális kérésüket a jelentkezéskor írásban nyújthatják be a vizsgaközpontba a megfelelő orvosi szakvélemény csatolásával. További információk a Fogyatékkal élők vizsgáztatása menüpont alatt.


Fizetési feltételek
A vizsgadíj kiegyenlítése az egyéni online oldal útmutatóját követve banki átutalással vagy bankkártyás fizetéssel történhet.


A vizsgán szükséges dokumentumok
A személyazonosság igazolásához érvényes okmány szükséges (személyi igazolvány, személyazonosító igazolvány és lakcímet igazoló hatósági igazolvány, útlevél, új típusú vezetői engedély). A vizsgán azzal az okmánnyal kell megjelenned, amelynek adatait a jelentkezéskor megadtad.
A személyazonosság igazolásához szükséges okmány hiányában nem lehet vizsgázni.
A személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki.

A KITEX nyelvvizsgákra online rendszer segítségével tudsz regisztrációt követően jelentkezni.

Bejelentkezés nyelvvizsgára

A kitex.hu weboldal sütiket (cookie) használ. A honlap további böngészésével hozzájárul a használatukhoz. További információ!
Rendben